Vores største ønske er at give dig en god oplevelse af at købe dit nye plankebord hos os. Derfor mener vi at det er en god ide, at du lærer dit nye bord lidt at kende.

Vi bruger 5-6 cm kraftige fyrretræsplanker, sammen med bukke eller jern uben, da dette giver et super rustikt look samtidig med en stor holdbarhed. (huske at bruge filtdutter under benene:-).

Hvordan vedligeholder du så dit nye bord?
Da vi selv har børn, var det en stor prioritet at bordet var nemt at rengøre, derfor får alle borde en behandling, så de efterfølgende blot rengøres med en våd klud.

Når vores planker kommer til os fra vores leverandør, er de allerede ovntørret. Det betyder at fugtigheden i plankerne er så langt nede at de efter vores behandling er klar til at komme ind i din stue. Selvfølgelig er træet stadigvæk organisk, hvilket betyder at det vil fortsætte med at arbejde i forhold til årstiderne, men det skal du ikke se som at der er fejl, men derimod har du fået et plankebord der er helt unikt.

Da vores borde laves helt efter dine ønsker på bestilling er det selvfølgelig købt som beset, derfor ydes der ingen returret.

Der medfølger gratis bukke i træ eller metal til alle vores plankeborde.