Handelsbetingelser

1. Priser og Forbehold:

Alle priserne på siden er inklusive 25% moms. Puzzle Design tager forbehold for prisændringer, tastefejl, tekniske fejl og udsolgte varer. Vi forbeholder os retten til at annullere en ordre, såfremt der måtte være en fejl i prisen på vareren. Fragt- og leveringsomkostninger oplyses inden dit køb.

2. Produkterne:

Vores ubehandlede bordben i stål har et råt og industrielt udtryk. Det betyder også, at de ubehandlede bordben kan danne overfladerust, hvis de udsættes for vand. Hvis dette ikke ønskes kan bordbenene modstå vand, såfremt de spraymales med klarlak.

3. Betaling:

Hos Puzzle Design er det muligt at betale med bl.a. VISA og Mastercard. OBS: Pengene hæves først på din konto når pakken er afsendt.

Alle betalinger hos Puzzle Design foregår via Quickpay, som certificeret efter PCI-standarden, der kræver, at flere end 200 sikkerhedspunkter overholdes. Det betyder, at alle data, som du sender i forbindelse med dit køb med betalingskort, er krypterede og derfor ikke kan læses af Puzzle Design eller tredjepart.

4. Fragt og levering:

Fragtfri levering ved køb over 2400
Under 2400 – 400kr
Leveres af Puzzle Design eller 3×34

Vi tilstræber at levere din bestilling indenfor 2-7 hverdage.

 

5. Reklamationsret:

Hvis dine varer lider mangel, har du som forbruger 2 års reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få dine varer repareret, ombyttet eller pengene tilbage afhængig af den konkrete situation.

Er der sket skader pga. fejl ved forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid, gælder reklamationsretten ikke. Har du konstateret en fejl eller mangel, skal du reklamere hurtigst muligt. Ved reklamation kontakt os på Info@puzzledesign.dk

6. Fortrydelsesret:

Hos Puzzle Design har du altid 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten gælder fra den dag, du modtager varen. Fortrydelsesretten kan kun anvendes, såfremt varen tilbageleveres i samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis vi vurderer, at varen åbenlys har været taget i brug.

Ved benyttelse af fortrydelsesretten, betaler køber selv for eventuelle leveringsomkostninger i forbindelse med, at varen sendes retur. Endvidere er det produktets pris uden fragtomkostninger som tilbagebetales. Sørg for, at varen er forsvarligt emballeret, når du sender den retur til os.

Med returvaren, skal der vedlægges en kopi af fakturaen. Så snart varen er modtaget og godkendt, overfører vi beløbet til din bankkonto hurtigst muligt. Tilbagebetalinger sker kun til det betalingskort, som er blevet benyttet under handlen. Vurderer vi, at betingelserne for fortrydelsesretten ikke er opfyldt, kontakter vi dig på din mail med en begrundelse.

Hvis varen ikke accepteres retur, kan varen afhentes på vores adresse eller fremsendes på egen bekostning.

Der forekommer ikke fortrydelsesret på specialbestillinger, som er produceret efter mål.

Returnering foregår til:

Puzzle Design
Amager Strandvej 140
2300 København S

7. Personlige oplysninger:

For at kunne sende varer til dig, samt yde den bedste service, beder vi dig oplyse navn, adresse, e-mail og telefonnummer, når du handler hos Puzzle Design.

Oplysninger bliver behandlet fortroligt og videregives ikke til tredjepart.