Puzzledesign tilbyder indretning lige fra et enkelt rådgivningsbesøg, til en komplet indretning af et tomt hjem. Vi hjælper både private kunder, projektlejligheder, butikker, hoteller, kontorer eller ejendomme der skal sælges.

Husk at vi altid tilbyder en gratis og uforpligtende telefonsamtale, hvor du kan høre, hvordan vi kan hjælpe netop dig.Puzzledesign tilbyder indretning lige fra et enkelt rådgivningsbesøg, til en komplet indretning af et tomt hjem.Vi hjælper både private kunder, projektlejligheder, butikker, hoteller, kontorer eller ejendomme der skal sælges

Husk at vi altid tilbyder en gratis og uforpligtende telefonsamtale, hvor du kan høre, hvordan vi kan hjælpe netop dig.

Rådgivningsbesøg for dig der går i salgstanker

Går du med salgstanker, og vil du gerne have de bedste forudsætninger for et vellykket boligsalg?

Det er altid vigtigt at gøre noget ekstra for at køberne husker din bolig. Book et rådgivningsbesøg og få professionel hjælp til at komme godt på vej fra lige fra starten af dit boligsalg.

Er du ejendomsmægler, så ring gerne og få et godt tilbud på boliger i dit område.

Rådgivningsbesøg

Rådgivningsbesøg er den pakke Puzzle design tilbyder, hvis du vil have de bedste forudsætninger for et vellykket boligsalg.

Her tager vi udgangspunkt i din egen indretning. Vi gennemgår boligen og du får en rapport med forslag til, hvad der bør ændres/ordnes, før boligen bliver lagt ud til salg (fotografering/fremvisning).

For rapport og indtil 2 timers hjemmebesøg: 2.500 kr. (inkl. moms og kørsel i Storkøbenhavn).
Arbejde og kørsel udover dette faktureres med 500 kr. i timen + moms.

Rådgivningsbesøg til private –  Hvis dit hus ikke skal sælges

Nogle gange går man bare død i sin egen indretning derhjemme eller også har du måske lige købt dit nye hus, men har svært ved at se hvordan du skal starte eller slutte. Men det er der råd for. Få besøg af Puzzle design vi hjælper dig med at forny din indretning.

Rådgivningsbesøg er et besøg i dit hjem, hvor vi lytter til dine tanker og ideer, og ud fra det, kommer med vores forslag til, hvordan du skaber en hyggelig, praktisk, og flot indretning ud fra de økonomiske midler, tanker, og ønsker du måtte have.

Under besøget får du alle vores bedste tips og råd til hvordan du kan opnå dine indretningsdrømme.

Ønsker du et specifikt design forslag eller indkøb af nyt interiør er der ofte gode priser at hente ved køb igennem Puzzle design fra vores specialproduceret design og brede udvalg af kendte brands. Ofte er tiden vi bruger, tjent hjem alene på rabatterne vi kan give på vores møbler og interiør.

Medium styling:

Puzzle design “pifter” din egen indretning op med vore accessories

Puzzle design gennemgår først boligen og udarbejder en rapport (se mini styling). Du fjerner da selv de overflødige ejendele og vi supplerer med interiør fra vores lager f.eks.

 • lamper
 • puder
 • vaser
 • figurer
 • billeder
 • sengetøj
 • blomster

Pris fra kr. 5.000,- inkl. moms.

Interiøret nedtages umiddelbart efter fotograferingen er afsluttet, hvis boligen er beboet.

Er boligen ubeboet, kan interiøret lejes på ugebasis. Priser fra kr. 250,- pr. uge.

Full styling:

Vi kommer med alt…

Her gennemgår vi først den tomme bolig. Derefter indrettes boligen komplet med møbler og interiør tilpasset boligen fra vores eget lager f.eks.

 • Sofa
 • Spisebord
 • Stole
 • lamper
 • Billeder

Priser fra kr. 9.100,- inkl. moms. eks. forsikring.

Priserne udregnes individuelt og beregnes efter antal værelser, rummenes størrelse, boligens beliggenhed, etage m.m.

Prisen er inkl. 6 ugers leje af inventar, herefter faktureres leje pr. påbegyndt uge.

Puzzle design samarbejder med en utrolig dygtig fotograf, som har mange års erfaring inden for fotos af boliger, udover dette tilbydes der også dronevideos.

Kontakt os gerne for tilbud.